Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr Spaghetti 3 Teentjes knoflook - in plakjes gesneden 1 ui - gesneden 500 gr half-om gehakt 1 Wortel - in stukjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNodig (4 personen): * Pond gehakt * Parmezaanse kaas * Ei 1x * Griesmeel 3 eetlepels * Oregano * Zout en peper * Knoflook en eventueel wat ui Kneed alles door[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram spaghetti of een dunnere soort lange pasta 12 zwarte olijven (echte, geen gekleurde) 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels kappertjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram spaghetti of een dunnere soort lange pasta 12 zwarte olijven (echte, geen gekleurde) 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels kappertjes 1[...]
Bron: smulweb.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVanavond was het nog meer genieten dan gisteren van de gemaakte sugo! De dag erna zijn de smaken nog meer ingetrokken en is het La Dolce Vita in piu :-). Wat[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlPasta Carbonara al `a Fungi en Gorgonzola Ben je beetje huiverig om carbonara te maken? Dit recept kwam ik tegen op Smulweb... en is echt niet moeilijk te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPasta Carbonara al `a Fungi en Gorgonzola Ben je beetje huiverig om carbonara te maken? Dit recept kwam ik tegen op Smulweb... en is echt niet moeilijk te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl