Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 2 x 250 g verse zalmfilet 1 komkommer 1/2 citroen 1 ei (losgeklopt) 2 eetlepels mosterd 50 g boter 300 g spaghetti 1 schaaltje sugar snaps[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g tagliatelle 2 komkommers 2 el olijfolie 1 citroen 3 bosuitjes 150 g zwarte olijven 400 g gerookte zalmsnippers (bakje à 200 g) zet[...]
Bron: ah.nlElleboogjes macaroni. Gerookte zalm. Komkommer. Platte peterselie & bieslook. Mascarpone met limoen. Peper & zout. Kan koud & warm gegeten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 200 gr farfalle (vlinderpasta) 1 blik (500 ml) gepelde tomaten, in stukjes 2 blikjes rode zalm 5 stengels bleekselderij met blad[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr penne of farfalle pasta 2 blikjes (á 213 gr) rode zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 komkommer 1 zoetzure[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voorgekookte bladen spinazie lasagne 2 blikjes roze of rode zalm 1 bekertje creme fraiche 1 doosje champignons 1 blik gepelde tomaten geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje lasagnebladeren (vers) - 250 gr creme fraiche - 2 tenen knoflook - 1 ui - 400-600 gram verse spinazie - italiaanse kruiden - peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 pakje lasagnebladeren (vers) - 250 gr creme fraiche - 2 tenen knoflook - 1 ui - 400-600 gram verse spinazie - italiaanse kruiden - peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorgekookte bladen spinazie lasagne 2 blikjes roze of rode zalm 1 bekertje creme fraiche 1 doosje champignons 1 blik gepelde tomaten geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nl