Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g hertengehakt 1 kleine ui, fijngesneden 1 ei 3 el bloem 1 el fijngehakte verse kruiden, zoals tijm en peterselie 2 el extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine, circa 200 g 2 tl olijfolie, extra vergine 350 g mager rundergehakt 1 kleine ui, grofgesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlLasagna, ik ben er verzot op ! Ik heb al regelmatig eens vegetarische lasagna gemaakt, maar de traditionele versie had ik tot vandaag eigenlijk nog nooit zelf[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 3 el olie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 450 g bladspinazie à la crème (diepvries, pak)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie (+ extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 ml kraanwater 150 g polenta (maisgries) 2 rode uien 3 tenen knoflook 250 g winterpeen ½ struik bleekselderij 3 el olijfolie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 250 g winterpeen 2 stengels bleekselderij ½ runderbouillonblokje 2 el olijfolie 25 g boter 450 g mager rundergehakt 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el olijfolie extra vierge (biologisch) 2 uien ((biologisch), in dunne halve ringen) 4 stengels bleekselderij ((biologisch), in stukjes) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g[...]
Bron: ah.nl