Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 liter melk 1 snufje zout 250 gr semolina 3 eierdooiers 1 snufje nootmuskaat 1 lepel Parmezaanse kaas 5 klontjes boter[...]
Bron: allrecipes.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 800 ml volle melk 250 g griesmeel 1 mespunt zout 2 eieren 100 g Pecorino Romano 80 g roomboter zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlGisteravond vond ik het weer eens tijd voor een lekkere, stevige maaltijd en ik ben er prompt naar op zoek gegaan in de natuurwinkel. Uiteindelijk kwam ik[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDit is Italiaanse comfort-food: gnocchi met spekjes, ui en kaassaus. De rucola zorgt ervoor dat het gerecht iets lichter wordt en een nootachtige smaak krijgt.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit is Italiaanse comfort-food: gnocchi met spekjes, ui en kaassaus. De rucola zorgt ervoor dat het gerecht iets lichter wordt en een nootachtige smaak krijgt.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat het gerecht aan uiterlijke charme mist, maakt het ruimschoots aan smaak goed. Er gaan maar liefst drie verschillende soorten kaas in deze Italiaanse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGnocchi alla Romana: een supertraditioneel gerecht uit de Italiaanse keuken. Dan weet je het wel. Niet al te veel ingrediënten, die wel allemaal van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDit Italiaanse aardappelballetje is geloof ik niet extreem bekend in Nederland, maar tegenwoordig toch al bekend genoeg om gewoon bij de AH te liggen. Zelf[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl