Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6-8 gedroogde lasagnevellen 2 uien, gesnipperd 2-3 prei, gesneden in dunne ringen 3 wortelen, fijngesneden 2-4 sticks selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Macaronischotel met kip en doperwten 300 g volkoren macaroni 400 g kipfilet 100 g gerookte spek zonnebloemolie 2 winterwortels 450 g doperwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Macaronischotel met kip en doperwten 300 g volkoren macaroni 400 g kipfilet 100 g gerookte spek zonnebloemolie 2 winterwortels 450 g doperwten[...]
Bron: smulweb.nlHet recept kwam ik tegen op het blog van Caroline , die het weer bij iemand had gezien en gelezen. Het leek mij een erg lekker recept. Het komt uit het[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlLasagna Bolognese Lasagna-bladen 500 gr. Half-om-half gehakt 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, fijngesneden 2 Stengels[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de lasagnevellen 400 gr bloem 4 eieren 1/2 theelepel zout of 400 gr kant-en-klare verse lasagnebladen Voor de saus[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gram Pastameel, 3 kakelverse eieren, 600 gram spinazie, 500 gram ricotta, 2 eieren, losgeklopt, 2 eetl. parmezaanse kaas, zout, peper.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle (bijv. groene) zout 1/2 potje basilicum 150 g geraspte Parmezaanse kaas 125 ml slagroom (?s Lands Beste) 2 scharreleieren[...]
Bron: smulweb.nlHet ei was iets teveel gestold zoals je op de foto goed kunt zien. Maar met kleine kinderen wil ik geen risico nemen met rauwe eieren. Het smaakte er niet[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen TOMATENSAUS: 1 el olie. 1 ui gesnipperd. 1 selderijstengel,fijngehakt. 2 wortels,fijngehakt. 800 gram gepelde tomaten uit blik,fijngehakt. 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram Pastameel, 3 kakelverse eieren, 600 gram spinazie, 500 gram ricotta, 2 eieren, losgeklopt, 2 eetl. parmezaanse kaas, zout, peper.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle (bijv. groene) zout 1/2 potje basilicum 150 g geraspte Parmezaanse kaas 125 ml slagroom (?s Lands Beste) 2 scharreleieren[...]
Bron: smulweb.nl