Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 g spaghetti 1 eetl. olijfolie 350 g sint-jakobsschelpen, zo nodig in vieren gesneden 200 g groene asperges, in stukjes van 3[...]
Bron: allrecipes.nlEens zin in wat anders dan pasta met tomatensaus, kaassaus of gehaktsaus? Maak eens een pasta met avocadosaus....heerlijk romig van smaak en nog heel gezond[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 300 g groene en witte tagliatelle (zak) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 ml crème fraîche 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 5 el olijfolie extra vierge 1 bakje romaatjes ((250 g), gehalveerd) 1 zakje pijnboompitten (65 g) 2 bakjes verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes groene aspergetips (a 200 g) 5 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 rode peper (zaadlijsten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 1 venkel (in reepjes) 2 rode uien (in halve ringen) 200 g sugar snaps 4 eetlepels olijfolie 50 g pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta) 500 g groene asperges (in stukken) 50 g pijnboompitten 1 teentje knoflook (gesnipperd) 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges ½ potje zwarte olijven zonder pit (a 240 g) 4 zongedroogde tomaten in olie 4 el olijfolie 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bosjes groene asperges 300 g penne rigate 1 el olijfolie 1 rode paprika 175 g gemalen jonge kaas 6 scharreleieren 300 ml melk zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g penne (pasta) 350 g groene asperges 1 el olijfolie 375 g ratatouille à la Provençale (blikje) 250 g romaatjes 100 g Twijfelaar 50+[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 lente-uitjes 46 g ansjovisfilets in olie (blikje) 6 tenen knoflook 700 g groene asperges 500 g doperwten (diepvries) 300 g tuinbonen[...]
Bron: ah.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen heerlijk pastarecept met eigengemaakte groene pesto, gebakken kabeljauw, gekookte asperges en gegrilde trostomaatjes uit de oven. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr. spaghetti (liefst de fijne spaghettini) 1 grote ui in stukken 2 tenen knoflook geplet en fijngesneden 1 rode spaanse peper[...]
Bron: smulweb.nl