Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten: 6 coeur de boeuf tomaten of vlees tomaten 250 gram mini trostomaatjes ... 1 courgette 2 rode paprika's Olijfolie Parmezaanse kaas Verse tijm 25[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 300 g penne rigate (pasta) 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g, biologisch) 10 takjes verse tijm (zakje a 15 g) 4 scharreleieren (vers (doos[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 600 g prei (in ringen) 500 g kastanjechampignons (in plakjes) 250 g ricotta (kaas) 1 theelepel gedroogde tijm 2 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g bloem 5 eieren 2 eetlepels olijfolie extra vierge 300 g aardappels (kruimig geschild) 1 teentje knoflook (geperst) 100 g pecorino[...]
Bron: ah.nlUit het mooie boek De Basics van Donna Hay maakte ik laatst gnocchi van ricotta. Normaal maak je gnocchi van aardappelpuree gemengd met bloem, maar bij dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lasagne met lekker gekruide broccoliroosjes en bechamelsaus. Broccoli komt regelmatig op tafel. Helaas is het mij nog niet gelukt om broccoli zelf te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlPasta carbonara is bij ons een favoriet, helemaal bij Evert, hij vindt het heeeeerlijk! We eten het niet vaak omdat er spek door de pasta gaat en wij eten[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl