Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 gr mager rundergehakt 250 gr varkensgehakt 24 cannelloni pasta 1 blik (400 gr) gehakte tomaten 1 theelepel gedroogde salie[...]
Bron: allrecipes.nl1 stuk Ierse rosbief van 600 g, op kamertemperatuur 1 eetlepel balsamico-azijn 5-6 eetlepels olijfolie 2 portobello's 200 g shiitakes 100 g cantharellen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bakken ravioli rossi (a 250 g) 2 zakken broccoliroosjes (a 300 g) 2 handsinaasappels (op kamertemperatuur) 2 eetlepels groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) chilipeper uit de molen 150 ml paddenstoelenbouillon[...]
Bron: ah.nlVandaag stond er macaroni met prei en americain op het menu. Zelf bedacht... Ik had niet zoveel zin om te koken, want was heel moe en omdat Pieter graag[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIn de zomer is er een maaltijd die nogal vaak op tafel komt: pasta met gebakken groentjes (courgette, paprika, tomaat,...) en eventueel een zelfgemaakte pesto.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 6 450 gram rundergehakt 450 gram vlees uit (Italiaanse) varkensworst (snij de worst open) 1 eetlepel gemalen rode pepervlokken 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr macaroni (Rigale), 1 zakje mix voor macaroni, 500 gr gehakt (rund of gemengd), 100 gr schouderham (dikke plak), 250 gr champignons, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram rundergehakt,1 rode-gele en groene paprika,2 teentjes knoflook,1 prei, 2 uien, 4 eetl. ketchup (heinz), 3 eetl. ketjap manis, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr macaroni (Rigale), 1 zakje mix voor macaroni, 500 gr gehakt (rund of gemengd), 100 gr schouderham (dikke plak), 250 gr champignons, 1[...]
Bron: smulweb.nl