Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 el pijnboompitten, geroosterd - 250 g ricotta - 100 g semi zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt, in dunne reepjes - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlDit receptje stond al lang op mijn TO DO-lijstje. Al van voor nieuwjaar... Ik had alles al in huis gehaald, maar het kwam er maar niet van. Aangezien ik toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 350 g fusilli 500 g trostomaten 1 teen knoflook 250 g ricotta 15 g basilicum (bakje à 15 g) 4 el olijfolie extra vergine zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 8 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 1 tl suiker 30 g basilicum (bakje à 15 g) 2 el pijnboompitten 300 g[...]
Bron: ah.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 550 gram pastabloem 350 gram eierdooier 20 gram zout ½ dl olijfolie 250 gram ricotta 1 pot gedrooge tomaat 1 kg spinazie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 550 gram pastabloem 350 gram eierdooier 20 gram zout ½ dl olijfolie 250 gram ricotta 1 pot gedrooge tomaat 1 kg spinazie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl