Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 300 g kipgehakt 50 g rode paprika, zonder zaadlijsten en in fijne blokjes gesneden 50 g stengels prei, fijngesneden 50 g erwten[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nl1 ui 200 gr gepelde walnoten 600 gr kip- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 4 eetlepels fijngesneden salie 1 zakje gehaktkruiden 250 gr voorgekookte[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olie / 1 kleine ui gesnipperd / 250gr. kipgehakt /200 gr magere ham heel klein gesneden / 90 gr. verse roomkaas met knoflook en kruiden /[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sneden oud witbrood * 2 eieren * 1/5 rode paprika * 1 blikje gezeefde tomaten * 2 sjalotjes * 2 mozzarellakaasjes * 4 eetl. fijngeknipte[...]
Bron: smulweb.nl1 ui 200 gr gepelde walnoten 600 gr kip- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 4 eetlepels fijngesneden salie 1 zakje gehaktkruiden 250 gr voorgekookte[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olie / 1 kleine ui gesnipperd / 250gr. kipgehakt /200 gr magere ham heel klein gesneden / 90 gr. verse roomkaas met knoflook en kruiden /[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sneden oud witbrood * 2 eieren * 1/5 rode paprika * 1 blikje gezeefde tomaten * 2 sjalotjes * 2 mozzarellakaasjes * 4 eetl. fijngeknipte[...]
Bron: smulweb.nl