vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder kappertjes

Gevonden 135 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Vislasagne met mozzarella, tomatensaus en pesto

voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]

Bron: smulweb.nl
Ham & Pasta ovenschotel

voor 4 personen 300 gram hamblokjes 400 gram "schelpjes" of "elleboogjes" (farfalle of "wokkelpasta" leent zich ook goed ervoor.....) 100 ml melk 4 stuks[...]

Bron: smulweb.nl

Lasagne florentine met spinazie en mozzarella

voor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]

Bron: smulweb.nl
Elleboogjes macaroni voor de tandelozen

voor 4 personen 250 gr. durum elleboogjes macaroni, 8 tomaten, 2 grote uien, 3 grote tenen knoflook, 400 gr. diepvries spinazie,250 gr. mascarpone, 125 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
ravioli

* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]

Bron: smulweb.nl
Cannelloni met gehakt en spinazie

voor 4 personen 16 buisjes cannelloni (pasta doos à 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g[...]

Bron: smulweb.nl
Cannelloni gevuld met ricotta, spinazie en[...]

voor 4 personen 300 g ricotta 20 g Parmezaanse kaas 2 el bladpeterselie 2 el verse basilicum 2 eieren 300 g verse spinazie 1 pak cannelloni 2 el Extra Vergine[...]

Bron: smulweb.nl
Courgette Carbonara

voor 2 personen 5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Macaroni met een groente-gehaktsaus binnen 30[...]

voor 4 personen 2 uien gesnipperd, 2 eetl olijfolie, 400 gram gehakt, zout en peper,2 teentjes knoflook 1 potje doperwten, 1 bakje champignons in plakjes[...]

Bron: smulweb.nl
Macaronischotel met kip en doperwten

voor 4 personen Macaronischotel met kip en doperwten 300 g volkoren macaroni 400 g kipfilet 100 g gerookte spek zonnebloemolie 2 winterwortels 450 g doperwten[...]

Bron: smulweb.nl
Macaroni ovenschotel met spinazie en schapenkaas

voor 4 personen 400 Gr. Macaroni 1 kg blad spinazie 1ui 2 eetl zonnebloem olie Zout/peper 300 Gr. Rundergehakt 150 ml witte wijn 200 Gr. Schapenkaas 3 eieren[...]

Bron: smulweb.nl
Ravioli met ricotta en spinazie

voor 6 personen Gevogeltebouillon olijfolie Parmesan ter garnering Raviolideeg 300 g tarwebloem 2 eieren 4 eierdooiers 1 eetl. olijfolie 1 theel. zout Vulling[...]

Bron: smulweb.nl
Ravioli met gekruide ricotta en salieboter

voor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]

Bron: smulweb.nl
Huisgemaakte Ravioli met verse bladspinazie en[...]

voor 4 personen Pasta: 400 gram type 00 meel (del Cecco) 4 eieren (60 gram) 2 theelepels olijfolie royale toevoeging van zout Pasta vulling: 300 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Carbonara met een twist

voor 4 personen 400 Spaghetti 2 tenen Knoflook 125 gram Geraspt kaas 250 ml Slagroom 4 Eieren 4 thee lepels Sambal Badjak 1 Lente Ui 1 Ui 400 gram Champignons[...]

Bron: smulweb.nl
Mmm..canneloni met spinazie en 4 soorten kaas

voor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy