Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 1 ui, gehalveerd 500 g pompoen of eikelkalebas, in partjes gesneden en zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 schaal trostomaten (5 stuks) 1 rode ui (in dunne halve ringen) 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gesneden bladspinazie (diepvries 450 g) 3 eieren 1 bakje ricotta (kaas 250 g) 100 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 250 g bleekselderij 2 el olijfolie 1 el witte-wijnazijn 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 2 pakken gnocchi di patate[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 15 g peterselie (bakje) 15 g basilicum (bakje) 2 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes) 50 g Grana[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlUit het mooie boek De Basics van Donna Hay maakte ik laatst gnocchi van ricotta. Normaal maak je gnocchi van aardappelpuree gemengd met bloem, maar bij dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHoi! Het is vrijdagochtend en dat betekent dat ik ANY MOMENT naar LOWLANDS ga vertrekken! Oooooh, ik heb z o v e e l zin in dit festival. Ik mag als pers naar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 1 st. rode paprika 1 st. gele paprika 1/2 st. komkommer 1 st. rode uit 1 teen knoflook 150 ml tomatensap 3 el. rode wijnazijn 6 el. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 60 gr groene olijven 20 gr bloem 120 gr ricotta 80 gr brood, zonder korsten, verkruimeld 30 gr geraspte Pecorino Romano 1 ei 40[...]
Bron: allrecipes.nl