Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g[...]
Bron: smulweb.nlHi there! Vanavond at ik een leftover-maaltje van dingetjes die ik allemaal nog in huis had. Dat is zo makkelijk aan vegetarisch eten op maandag; vaak kun je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 800 g zalmfilet 500 gr sperziebonen 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml) 250 g gorgonzola[...]
Bron: ah.nlWeer een heerlijk gerecht uit de Delicious van december 2011: Gnocchi Carbonara. Je kunt de gnocchi koelvers kopen in de supermarkt, maar zelf maken is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe saus die ik door deze gnocchi deed gaat meestal door de pasta. Maar ik probeerde het eens met gnocchi en met succes! Dit is zoo lekker, ik kan het je echt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl2 personen 500 gram middelmaat aardappelen in de schil 1 ei geklutst 100-125 gram tarwebloem zout en peper paar draaien nootmuskaat uit de molen bekertje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 4 personen 500gr Gnocchi 500gr Champignons (of Portobello`s) 1 kleine rode paprika 6 bleekselderijstengels 2 grote uien 4 grote tene knoflook 250ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg schoongemaakte pompoen, 300 gr bloem, 1 ei, 2 el olijfolie, zout, peper, 1 dl slagroom, 50 gr boter, 12 blaadjes basilicum, vers geraspte[...]
Bron: smulweb.nl