Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 eetlepel knoflookpoeder 1/4 theelepel kipkruiden 1/4 theelepel cayennepeper 1/8 theelepel uienpoeder 1/8 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gr tagliatelle 3 eetlepels olijfolie 450 gr braadworst, in plakjes van 1 cm gesneden 1 grote ui, gesnipperd 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak (500 gr) tagliatelle (b.v. een mix van groene en witte) 400 gr kipfilet, in blokjes zout en peper olijfolie 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlAls mijn inspiratie mij een beetje in de steek laat en ik weinig tijd en zin heb om te bedenken wat ik voor het avondeten op tafel zet, dan wijk ik nogal eens[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 120 gr pancetta in blokjes 1 ui, gesneden 1 tot 2 eetlepels extra virgine olijfolie 6 varkensworstjes, zonder velletje 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie (+ extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui (in ringen) 2 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt en gehalveerd) 100 ml witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 hazen(achter)bouten (ca. 1400 g) zout peper 4 dl rode wijn 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak verse tagliatelle (koelvak, 250 g) 2 el Italiaanse olijfolie (olijfolie) 100 g Fiorucci Salame Milano ((salami), in flinterdunne[...]
Bron: ah.nl