Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
voor 2 personen 250 gram penne of andere stevige pastasoort plm. 300 gram groene asperges 1/2 dl groentebouillon (van blokje) 4 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 350 gr kipfilet, in stukjes van 1 cm 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 (500g) pack tagliatelle pasta 1 eetl olijfolie 1 bundeltje asperges, houten uiteinden verwijderd en in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 75 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels ui, fijngesneden 125 ml witte wijn 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, ontveld 4 1/2 dl visbouillon 1 klein bosje dille 6 zwarte peperkorrels geraspte schil en sap van 1 citroen 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 1/4 bosje verse asperges, geschild, eindstukje afgesneden 2 rode paprika’s, in reepjes gesneden 1/2 bakje crimini paddestoelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bos verse asperges, schoongemaakt, harde onderkanten verwijderd en in drieën gesneden 250 g peultjes, puntjes en steeltjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gram aspergepunten 300 gr verse tagliatelle 1 eetlepel olie 100 gr spek, klein gesneden 2 sjalotten, fijngesneden 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen *500 gr witte asperges *400 gr groene tagliatelle *1 doosje MAGGI Saus voor Asperges *25 gr boter *200 gr gerookte zalm, in brede repen *100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *500 gr witte asperges *400 gr groene tagliatelle *1 doosje MAGGI Saus voor Asperges *25 gr boter *200 gr gerookte zalm, in brede repen *100[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 100 gr boter 3 eetlepels olijfolie 8 grote tenen knoflook, fijngehakt 750 gr verse asperges 100 gr gesneden verse champignons 55[...]
Bron: allrecipes.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk heb jullie al eens verteld dat we traditiebeesten zijn, mijn ventje en ik. Eén van die tradities is ons jaarlijks uitstapje naar Maastricht tijdens onze al[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk ben groot fan van Jeroen Meus en als hij iets kan kan ik het ook. Hetzelfde heb ik met Rudolph van Veen. Ik zag Jeroen een paar weken terug ravioli maken en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEens zin in wat anders dan pasta met tomatensaus, kaassaus of gehaktsaus? Maak eens een pasta met avocadosaus....heerlijk romig van smaak en nog heel gezond[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl