Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 g spaghetti 100 g Parmaham of serranoham, zonder vet 3 eieren 5 el slagroom 3 el ricotta 4 el vers geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag kwam ik er in gesprek met mijn collega's maar weer achter wat voor boerin ik ben als het om eten gaat. Wat de boer niet kent, dat eet 'ie niet , zal ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit is één van de favorieten van mijn neefje van 2 die erg dol is op gnocchi! En die lamsworstjes gaan er ook wel in bij de kleine carnivoor! Groente kost nog[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWat? Nou gewoon.... Gnocchi met ragù van tomaat, worst en venkelzaad! haha Bron foto: Nicole Watermann Ik moet altijd vreselijk lachen als ik mensen Gnocchi[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWeer een recept in de categorie alles uit de koelkast moet op. Het is geinspireerd op een pastagerechtje dat ik twee weken terug at hij restaurant Podium onder[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta) 1 venkelknol 2 el olijfolie 350 g tomato frito (tomatensaus) 150 ml hete visbouillon (van tablet) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 2 el olijfolie 300 g linguine (pasta, zak 500 g) 1 schaal Catalaanse braadworst (6 stuks) 1 courgette (in 1/2 plakjes) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 4 vleestomaten 1 citroen 300 g roomkaas (bakje à 150 g, natural) 250 g lasagnebladen (koelvers) 100 g geraspte belegen kaas[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms twijfel ik of een recept ‘blogwaardig’ is. Niet omdat het niet lekker is, maar omdat het idee zo simpel is en – in mijn verbeelding[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIk weet het nog goed. Ik was vijftien en op vakantie in Amerika. Via familie kwamen we terecht bij vrienden, die ons uitnodigden voor het avondeten. Wat zullen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g kerstomaatjes, gehalveerd 1 eetl. olijfolie 350 g linguine (brede lintpasta) 1 rode chilipeper, zaad verwijderd en[...]
Bron: allrecipes.nl