Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout Elke[...]
Bron: smulweb.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger had ik altijd op een nogal ongelukkig tijd muziekles: precies rond het avondeten. Eet je dan ervoor, of juist erna... Het werd daarna. De dag ervoor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 g pasta (schelpjes (zak 500 g, biologisch)) 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el blanke rozijnen (zak 500 g) 5 el olijfolie 1 venkelknol (gehalveerd en in reepjes) 300 g spaghetti (pak 500 g) ½ blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 400 g winterpeen (in dunne plakjes) 250 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 rode uien (in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVolgens Jamie Oliver is dit een echte Siciliaanse klassieker, pasta con le sarde oftewel pasta met sardientjes. Dit recept is terug te vinden in zijn boek[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl