Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder vlees graag! Als ik een paar dagen achter elkaar vlees heb gegeten, dan eet ik daarna graag een paar dagen alleen maaltijden met groenten! Het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi kun je zelf maken, maar is dat best veel werk. Onlangs zag ik gnocchi in het koelvak van de supermarkt liggen, dus die eens meegenomen. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMmmmm... I love spaghetti puttanesca ! De zilte smaak van de ansjovis met de tomaten en de Parmezaan... Heaven on earth! Toen ik dit recept van Jamie Oliver[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 2 blikjes kippers (in zonnebloemolie (haring a 190)) 1 ui (fijngesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 gele paprika's 5 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 3 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el verse oregano (fijngehakt) 1 potje[...]
Bron: ah.nlNu het stilaan weer kouder begint te worden, is het terug tijd voor verwarmende ovenschotels. En dan is dit echt een topper voor jong en oud! Penne met[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl