Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 300 g volkoren macaroni 1 groene paprika 2 rode uien 1 teentje knoflook 200 g achterham 50 g walnoten olie 1 mespuntje paprikapoeder zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g volkoren macaroni 1 groene paprika 2 rode uien 1 teentje knoflook 200 g achterham 50 g walnoten olie 1 mespuntje paprikapoeder zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g farfalle 5 el. walnoten, zeer fijn gemalen 250 ml room 5 el. parmezaan, fijn geraspt zout & peper 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu[...]
Bron: smulweb.nlOproep recepten Dit recept is door Ineke Slingerland gedeeld. Zij kookte dit recept uit een vegetarisch kookboekje tijdens een weekend en vulde het aan met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPompoenen. Spontaan denk ik aan de ontelbare uitgeholde Halloween exemplaren die ik afgelopen week in Chicago écht overal tegenkwam. Is in België het 'feest'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 750 g pompoen (geschild) 2 tenen knoflook (gepeld) 300 g penne (volkoren) 2 el olijfolie (met chilipeper) 2 uien (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g walnoten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 400 g penne zout 3 eetlepels olijfolie 2 maal 300 g panklare broccoli (roosjes) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks) 500 ml mangosap (pak 1 liter, koelvers) 2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pakje 10 plakjes, diepvries),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g farfalle (strikjespasta) 100 g gepelde walnoten ½ zakje verse basilicum (Ã 15 g) 1 pakje koksroom (200 ml) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g snelkookrijst 2 aubergines 1 ui 150 g Zaanlander kaas (jong) 4 eetlepels olie 1 zak Hollandse (wokgroenten (400 g)) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 1 venkel (in reepjes) 2 rode uien (in halve ringen) 200 g sugar snaps 4 eetlepels olijfolie 50 g pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 250 g kastanjechampignons 75 ml crème fraîche 1 pak[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl