Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine, 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm, 2 teentjes knoflook, 200 ml olijfolie extra vierge, 2 takjes verse basilicum, 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 100 gr gehakt 1 eetl olie 75 gr geraspte kaas 400 gr tomatensaus ½ courgette 1 teentje knoflook Peper en zout 1 theel suiker 12 verse[...]
Bron: smulweb.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 600 g prei (in ringen) 500 g kastanjechampignons (in plakjes) 250 g ricotta (kaas) 1 theelepel gedroogde tijm 2 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olie 2 x 200 g gehakt half-om-half 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 uien (fijngesneden) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 1 courgette[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 broccoli 250 g kastanjechampignons (schoongemaakt) 1 gele paprika (in grove stukken) 2 uien (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (in[...]
Bron: ah.nlUit het mooie boek De Basics van Donna Hay maakte ik laatst gnocchi van ricotta. Normaal maak je gnocchi van aardappelpuree gemengd met bloem, maar bij dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAl minstens 20 jaar ben ik in het bezit van een Braun mixer waarop je een staafmixer en een hakmolentje kunt zetten. Het ding is erg veel gebruikt en voldeed[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVoor de pasta: 200 gram bloem en 2 eieren. Voor de vulling: 1 bakje kastanjechampignons, half bakje ricotta, 50 gram verse parmezaanse kaas of pecorino, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nl