Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 4 personen Tomatenprut (geprakte tomaten of uit een pakje. In het tweede geval het hele pakje, in het eerste geval 2 tomaten.), basilicum (diepvries of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 limoen 3 el fijngehakt vers basilicum 4 moten zalmfilet zonder vel à circa 85 g 2½ el magere yoghurt 2½ el mayonaise ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 brood 285 gr broodmeel 15 gr glutenmeel 50 gr tarwemeel 1 zakje (7 gr) gist 220 ml water 5 gr zout 1 eetlepel suiker 40 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 235 g patentbloem - 1 el bakpoeder - ¼ - ½ tl ( maatlepels ) zout, afhankelijk van de kaas die je gebruikt - ¼ tl versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 5 personen 3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ciabattabrood om af te bakken - 1 teentje knoflook - olijfolie - 1 blik tomaten blokjes - 10 plakjes salami( beleg) - 1 zakje geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomatenprut (geprakte tomaten of uit een pakje. In het tweede geval het hele pakje, in het eerste geval 2 tomaten.), basilicum (diepvries of[...]
Bron: smulweb.nl* 500 g bloem, * 5 g selderiezout, * 5 g zout, * 50 g zachte boter, * 20 g verse gist,verkruimeld, * 300 ml handwarm rozenwater eventueel gewoon water, * 2[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVoor de lunch probeer ik een lekker belegde ciabatta uit Allerhande. Ik gebruik een afbakciabatta en nadat deze uit de oven komt, wordt deze bestreken[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHet is nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers koopt, hebben[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 100 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 teen knoflook (geperst) 2 el basilicum (fijngesneden) 1/2 rode peper 1/4 citroen (schoongeboend) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 gegrilde paprika's (potje 295 g) 2 el basilicum (alleen de blaadjes) ½ tl gedroogde rozemarijn ½ el mayonaise 1 ei (hardgekookt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 meergranen stokbroden (boulogne, afbak, a 250 g) 500 g tomaten 1 zakje verse basilicum (15 g) 2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, a 150[...]
Bron: ah.nl