Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 1 stuk(s) pak maismeel 1 eetlepel(s) boter 8 stuk(s) dl water 12 stuk(s) kippenpootjes 1 stuk(s) azijn 1 snufje(s) knoflookpoeder naar smaak 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoornamelijk in Toscane wordt dit brood gegeten. Er zijn mixen te koop die zich 'Toscaans brood' noemen, daar zitten dan italiaanse kruiden in en gedroogde[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 5 personen 3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIk ben meestal van het busbrood, we noemen het ook wel 'werkbrood' het heeft de perfecte vorm voor in de broodtrommels. Karin is van de desem, daar waag ik me[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 120 g bloem zout 4 el olijfolie 200 g panklare spinazie (zak a 300 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 ui 3 teentjes knoflook snufje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 100 g Parmezaanse kaas 100 g kalamata olijven 350 g zelfrijzend bakmeel 300 ml Bulgaarse yoghurt 1½ tl[...]
Bron: ah.nlOnlangs met de familie een Italiaanse kookworkshop gedaan bij Keizer Culinair . Daar hebben we o.a. heerlijke aperitiefjes (antipasti) gemaakt uit Piemonte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOnze dochter kwam aanzetten met onderstaand recept. Ze had het gezien bij Koffietijd. Ik drink geen koffie en heb (gelukkig)ook geen tijd... Het recept maakte[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 groot afbak-ciabattabrood 4 tomaten, in kleine blokjes 3 eetl. tomatenpuree 2 tenen knoflook, geperst 1 eetl. rozemarijn,[...]
Bron: allrecipes.nl