Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1 stuk(s) pak maismeel 1 eetlepel(s) boter 8 stuk(s) dl water 12 stuk(s) kippenpootjes 1 stuk(s) azijn 1 snufje(s) knoflookpoeder naar smaak 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 800 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en afgespoeld 2 tenen knoflook, geperst 1 theel. komijnpoeder 1 theel. korianderpoeder 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1 eetlepel gist 480 ml warm water (40 tot 45 graden) 50 gram witte suiker 1 eetlepel zout 2 eieren, losgeklopt 60 ml[...]
Bron: allrecipes.nlGelukkig is de buitentemperatuur weer gedaald naar normale zomerse waarden met af en toe een groeizaam buitje voor de tuin; dat is niet mis. Zolang er maar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen ....Deeg....: 500 gr. bloem * 1 zakje gedroogde gist * 1 eetl. suiker * 1 eetl. zout * 1 theel. komijn * 1 dl. yoghurt * 2 dl. lauwwarm water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram mager runderbraadstuk 2 knollen venkel 2 ontvelde tomaten 2 rode uien kleine aubergine of een halve halve bol knoflook, teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote naans voor de falafel: 300 g tuinbonen 1 blik kikkererwten (270 g), uitgelekt 2 eieren 1 kleine rode ui, gesnipperd 1 zakje verse[...]
Bron: smulweb.nlMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is een hartig Italiaans kaasbrood wat met Pasen wordt gegeten. Het wordt daar vaak gebakken in terracotta bloempotten. Als je dat ook wilt doen zorg er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDiavoorstelling van Gabriella's gerechten. Dit brood is heerlijk bij de lunch.. De gekneusde jeneverbessen en de zwarte peper geven een lekker pittige smaak.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 2 grote naans voor de falafel: 300 g tuinbonen 1 blik kikkererwten (270 g), uitgelekt 2 eieren 1 kleine rode ui, gesnipperd 1 zakje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de broodjes: klontje verse gist ¾ dl lauw water 1½ dl olie 450 gr bloem voor de shoarma: 600 gr lamsvlees in dunne reepjes[...]
Bron: smulweb.nlMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is een hartig Italiaans kaasbrood wat met Pasen wordt gegeten. Het wordt daar vaak gebakken in terracotta bloempotten. Als je dat ook wilt doen zorg er dan[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com