Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
een fijn, stevig brood. Maak deeg van: 9 ml gist, 300 gram bloem, 150 gram speltmeel, 50 gram roggemeel, 7,5 ml zout, 1 el honing, 25 gram boter, 3,25 dl melk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comPitabroodjes * zachte geitenkaas - honing- geroosterde pijnboompitten *(bos)ui (gesnipperd of in ringetjes), paprika (in kleine stukjes), pastasaus, geraspte[...]
Bron: smulweb.nlKleine 500gr bloem naar keus, 330ml lauw vocht ,water of melk,(hier heb ik half portie mager melk met water genomen,30 a 35gr gr vetstof(alpro soyaboter of[...]
Bron: smulweb.nlDit brood noem ik onherroepelijk uit tot het goedkoopste en makkelijkste brood ooit . Waarom? Met een paar basisingrediënten kom je al toe, en kneedwerk komt[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comOp de kaart van een lunchrestaurant zag ik een ciabatta met brie, honing en walnoten uit de oven staan. Nu heb ik dat gerecht daar niet gegeten, maar het leek[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen nieuw boek , dus daar moet gelijk wat uit gemaakt worden. Dit brood ziet er op de foto in het boek echt prachtig uit, mooi luchtig, veel zaden en een super[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze broodjes zijn eenvoudig om te maken. Het was even experimenteren met de ingrediënten, maar dat is nou juist zo leuk aan bakken! Wat heb ik zoal[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlEen lekker belegd broodje ideaal als lunch. Ik heb een ciabatta gemaakt met rundersteak. De ciabatta heb ik besmeerd met een zelfgemaakte tapenade van groene[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHet is nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers koopt, hebben[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBij een salade of lekkere soep hoort voor mij ook een heerlijk brood, zoals dit paprika brood. Ingrediënten: 1 rode en 1 gele paprika Rozemarijn Beetje[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deMmmmm...wat zijn ze toch heerlijk, de hartenwafels! Het eeuwenoude familierecept dat over een paar dagen verschijnen zal......Nog een paar nachtjes slapen ;-))[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEen lekker en makkelijk voorafje is een gevuld afbak-stokbrood. Wat je er tussen stopt is eigenlijk aan jou, maar als je iets kiest met kaas, heb je[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit roggebrood smaakt zoals ik het me herinner uit mijn jeugd en het heeft dezelfde structuur en kleur als toen. Als kind was ik er dol op. Vooral als het nog[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIn onze plaatselijke boerderijwinkel zit ook een bakker. Op het reclamebord van die bakker was vandaag te lezen dat speltmeel voor veel meer verzadiging en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond heb ik voor het eerst in m'n leven gehaktbrood gemaakt en oei wat was het lekker! Je mengt in een schaal 500 gram gehakt met 1 ei, 1 el[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl