Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 6 personen (oud)Brood 3 eieren 3 eetlepels melk 4 eetlepels suiker 3 eetlepels kaneel Hulpmiddelen Spatel Koekenpan Grote vork of lepel Grote,diepe kom[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 1 (500g) kaneel-rozijnen brood, in blokjes 225g roomkaas, in blokjes gesneden 125g geschilde appels, in blokjes gesneden 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr bloem 100 gr basterdsuiker 2 tl bakpoeder 1 tl baksoda 3/4 tl zout 500g (sultana)rozijnen 1 eetlepel karwijzaad 2 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 500g bloem 200g suiker 1 theelepel baksoda (dubbelkoolzure soda) 2 theelepels bakpoeder 1/2 theelepel zout 3 eieren 475ml zure[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 15 250 ml melk 5 eetlepels witte bloem 2 1/2 (7 gr) zakjes gedroogd actief bakkersgist 3 theelepels basterdsuiker 125 ml warm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 krentenbrood 190 ml melk 10 ml sinaasappelsap 50 gr boter, in blokjes 2 eieren, losgeklopt 320 gr broodmeel (wit tarwemeel) 20[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 2 grote kopjes melk 1/2 kopje suiker 2 eieren 5 sneetjes brood 1 theelepel kaneel 3 handenvol sultana rozijnen zoveel als nodig[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 groot krentenbrood 500 gr krenten 500 gr rozijnen 150 gr sukade 1 kilo tarwebloem 1 theelepel kaneel 4 zakjes (van 7gr) droge[...]
Bron: allrecipes.nlgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk vind het zo leuk om iets nieuws te ontdekken, ik word daar helemaal blij en gelukkig van. En ik ben blij dat ik het met jullie kan delen, want ik maak graag[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlNog een kleine week....en dan is het Pasen in ons mooie Nederland. Dit feest is ieder jaar op de eerste zondag na de volle maan (leuk weetje vind ikzelf) en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit recept vond ik in de New York Times, maar we hebben het zo erg aangepast dat vooral de aroma's zijn gebleven. En die zijn ver-ruk-ku-luk. Mijn huisgenoot[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAls je na de paasbrunch restjes paasbrood, witte broodjes of krentenbroodjes over hebt is dat geen enkel probleem. Dan maak je gewoon deze fantastische[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlAls je mijn geliefde Daan mag geloven, is het altijd een goed moment voor bananen brood. Met als gevolg dat hij een echte expert is op dit gebied. Een snufje[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlEen simpel en heerlijk tussendoortje met zoete aardappel als basis. Je kunt er lekker mee variëren, door er bijvoorbeeld noten en rozijnen aan toe te voegen.[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nl