Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
500 gr witbroodmix, 25 gr boter, 1 theel suiker, 3 dl lauw water -------------------------------------------------------------------------- Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 stokbrood, circa 275 g, in plakjes van 2,5 cm gesneden 4 el gezeefde tomaten 2 el zongedroogde tomaten op olie, fijngemaakt 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lang turks brood 100 gr zachte boter 2 el basilicum 1 tl gekneusde knoflook 3 el pijnboompitten 175 gr in reepjes gesneden mozzarellakaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com(Post in English? Please scroll down!) Het wordt weer eens tijd voor een lekker recept van een brood. maar dan ook een lekker brood, zo één als toetje na het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPitabroodjes * zachte geitenkaas - honing- geroosterde pijnboompitten *(bos)ui (gesnipperd of in ringetjes), paprika (in kleine stukjes), pastasaus, geraspte[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Zoals ik in m'n vorige blogpost al aangaf, at ik vanmiddag een heel goed geslaagde zelfgemaakte sandwichspread op brood. En natuurlijk wil ik dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlMet dit herfstige weer heb je vast wel een behoefte aan een warm bordje soep; dit brood is daar erg lekker bij! als voorgerecht: 4 personen als hoofdgerecht: 2[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje kastanjechampignons (250 g) 50 g pecorino (stukje) (kaas) 1 zakje pijnboompitten (65 g) ½ zakje verse selderij (Ã 50 g) 1 teen[...]
Bron: ah.nlWe aten afgelopen week deze heerlijke gevulde pitabroodjes. Lekker makkelijk en simpel voor bijvoorbeeld 't weekend. Hier vulde ik ze mee: Gegrilde kipfilet[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlZelf brood bakken is naast leuk ook nog lekker en gezond. Ideaal om mee te experimenteren en erg makkelijk, zo maak je eenvoudig een brood met de smaken die je[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlHet was een poosje wat rustiger op mijn blog, omdat we op vakantie waren naar Duitsland. Koblenz en omgeving ditmaal en we hebben wederom genoten. Van de[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl