vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder rode ui chocolade

Gevonden 36 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamskoteletjes met artisjok-yoghurtdip

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 tenen knoflook (geperst) 8 lamskoteletjes 1 blik[...]

Bron: ah.nl
Mediterraanse kip aan het spit

voor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]

Bron: smulweb.nl

Gehakt met black eyed peas (zwarte ogen bonen)

Ingrediënten Porties : 4 5 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngesneden 175 ml water, apart te verwerken[...]

Bron: allrecipes.nl
Pita gyros van oesterzwammen

1 persoon 2 pitabroodjes ca 150 gram oesterzwammen gyroskruiden naar smaak olie Snij de oesterzwammen in reepjes. Verhit wat olie in een pan en bak de reepjes.[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Burger Night: Hamburger Anders (2) ...

Burgers gemaakt van linzen. Gewoon uit blik. Echt lekker makkelijk. En zó lekker. Lijkt een beetje op falafel. Doe de linzen in een kom, beetje komijn &[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Indonesische gehaktballen met pittige jus

Ingrediënten 1 ui 2 teentjes knoflook 4 takjes selderij 1 bakje roze garnalen (125 g) 500 g rundergehakt 2 theelepels djinten (gemalen komijn) 2[...]

Bron: ah.nl
Kipfilet met roergebakken spitskool

Ingrediënten 300 g basmatirijst 1 grote spitskool 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 4 kipfilets 1 potje appel-abrikozencompote[...]

Bron: ah.nl
Mediterraanse kip aan het spit

voor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]

Bron: smulweb.nl
Turkse gehaktspiesen (koftekebab)

voor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsstoofpot

Ingrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]

Bron: ah.nl
Hamlappen - BBQ Marinade (hot n sweet)

500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofd Vlees (Karni Stoba)

750 gram rundvlees 1 citroen of limoen 2-3 eetlepels olie 1 ui, gesnipperd 1 paprika, klein gesneden 1 tomaat, klein gesneden 2 teentjes knoflook,[...]

Bron: smulweb.nl
Marokaanse kip tajine

voor 4 personen 400 gr kipfilet 1 blik kikkererwten 400 gr 1 blik tomatenblokjes 400 gr 200 ml kippenbouillon 2 teentjes knoflook 2 uien 1 el kurkuma 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Zelfgemaakte chorizo

Ingrediënten Porties : 10 450 gr rundergehakt 900 gr varkensgehakt 2 theelepels zout 30 gr chilipoeder 1 snufje gemalen koriander 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken biefstuk op Cubaanse wijze

Ingrediënten Porties : 4 300 gr paneermeel 1 eetlepel gedroogde oregano 1 theelepel gemalen komijn zout en peper naar smaak 2 eieren 4 (110 gr)[...]

Bron: allrecipes.nl
Broodje Hamburger Mexicana

voor 3 personen 250 gr Runder gehakt ½ ui, fijn gesneden 1 tl tomaten- puree ½ tl gemalen komijn 1 tl zout Salsa 2 el mais 2 tomaten, in blokjes[...]

Bron: smulweb.nl
Koftekebab

voor 4 personen 200 gr. lamsgehakt 200 gr. rundergehakt 2 sjalotjes, geraspt 2 tenen knoflook 1 theel. kaneelpoeder 2 theel. korianderpoeder 1/2 theel.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy