Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 100 ml ketjap 1 eetlepel worcestersaus 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepel citroensap 1/2 theelepel gemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 karbonades 1 limoen, geperst 4 tenen knoflook, fijngehakt 6 gram gehakte verse basilicum snufje zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 karbonades 900 gram zuurkool, uitgelekt 1 grote rode appel, in blokjes gesneden 1 ui, gesnipperd 200 gram lichtbruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik (225 gram) ananasringen, bewaar het sap 50 gram lichtbruine basterdsuiker 60 ml sojasaus snufje knoflookpoeder 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden VOOR PANEER LAAG: 5-6 e maïzena 1 t zout 2 t chilipoeder geklutst ei keukenpapier voor ontvetten VOOR MARINADE: 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 cm verse gember 2 tenen knoflook 1 el olijfolie 2 el sojasaus 3 el abrikozenjam 4 ribkarbonades (of haaskarbonades) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels ketjap manis 1 theelepel bruine suiker ½ citroen (geperst) 1 ui 4 schouderkarbonades zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend en gehalveerd) 4 schouderkarbonades 50 g boter 2 tenen knoflook (geperst) 1 takje rozemarijn zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 ribkarbonades 5 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde oregano 2 zakken A-partjes (Toscaanse (a 425 g)) 1 struik bleekselderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g schouderkarbonade 1 ui (grof gehakt) 2 teentjes knoflook (grof gehakt) 300 ml sinaasappelsap zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje verse rozemarijn ((a 15 g), naaldjes fijngesneden) 4 el olijfolie knoflook-chilipeper (flesje 250 ml) 2[...]
Bron: ah.nl