vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder jeneverbes kippenbout

Gevonden 22 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsvlees met aardappelkoekjes & aardbeiensaus

voor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]

Bron: smulweb.nl
Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]

Bron: ah.nl

Zomerse kip met couscous

Wellicht is het opgevallen dat ik de laatste weken niet zo heel frequent recepten plaats..dit is geen onwil maar ik geloof dat ik lijd aan[...]

Bron: soepkipje.blogspot.nl
Zweedse gehaktballetjes met rijst en[...]

Op een koude of regenachtige zomerse dag hebben we weer zin in warm eten i.p.v. een salade. Dit keer een recept uit het boek Jamie in 15 minuten van Jamie[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Beenham met kruidenkorst en hollandaisesaus

Eerste Paasdag mocht ik werken, dus aten wij de avond ervoor ons pré-Paasdiner. Dat bestond onder andere uit dit lekkere beenhammetje, naar een recept uit[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Biefstuk met tuinkruidenboter

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 175 g boter (op kamertemperatuur) 1 bakje dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]

Bron: ah.nl
Kipfilet in yoghurt

Ingrediënten 250 g Griekse yoghurt (bak 500 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper (fijngesneden) 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 el[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde kalfsentrecote met citroenboter

Ingrediënten 25 g zachte boter ½ citroen zout 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 100 g doperwten (diepvries) (pak à 350 g) 4 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Gelakte varkensrollade gevuld met pruimen

Ingrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletjes met salsa verde

Ingrediënten 1 teen knoflook 1 tl zeezout (grof) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje dille (15 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 5[...]

Bron: ah.nl
Krispi kip

Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 500 g sperziebonen 70 g boter 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1 ei 1 zakje krispi (citroen & dille[...]

Bron: ah.nl
Griekse burger (Suzuki), dip en wrap

voor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
Griekse burger (Suzuki), dip en wrap

voor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
Rollade van spinazie en forel

Ingrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]

Bron: allrecipes.nl
Boeuf Stroganoff.

voor 4 personen * 300 gr runderlapjes. * 300 gr champignons. * 1 eetlepel citroensap. * 1 grote ui. * 1 eetlepel zonnebloemolie. * 1 eetlepel margarine. * 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy