Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 80 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 120 ml sojasaus 60 ml citroensap 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het kruidenmengsel 2 eetlepels olie 1 theelepel komijn 1 theelepel kurkuma 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 eetlepel gesneden peterselie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel gesneden rode ui 4 theelepels citroensap 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg kipstukken, barbecuesticks of ?karbonades 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel rode wijnazijn 2 tenen knoflook 1 rode ui, gehakt 1 rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kipstukken, barbecuesticks of ?karbonades 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel rode wijnazijn 2 tenen knoflook 1 rode ui, gehakt 1 rood[...]
Bron: smulweb.nl