Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Een klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMorgen is het kroningsdag, dus gaan we aan koken geen tijd besteden. Koop voor een paar tientjes een slowcooker bij de Kijkshop en haal 1,5 kilo spareribs of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bolletje knoflook 50 g zachte boter 25 g basilicumblaadjes, gescheurd 1 kip 1 wortel, gesneden 1 ui, in parten 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort food, voor een blue monday of een andere blue day. Een giga kipnugget, maar dan anders. Ingrediënten: 4 kipfilets 40g gepelde hazelnoten 25g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe feestdagen zitten er weer op en januari is echt zo´n maand dat we teruggrijpen naar het eten van vroeger. Bijvoorbeeld deze jachtschotel naar een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 4 ansjovisjes uit blik 1 teen knoflook 100 gram kippenlevers 1el kappers 75 gram prosciutto De schil van 1 citroen 6 blaadjes salie 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKnijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScottadito alla salvia e limone Ingrediënten voor 4 personen: 16 lamskoteletjes 1 grote citroen (biologisch) extravergine olijfolie salie zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de cursus Indonesisch koken leerden wij semoor kip te maken. Mijn fototoestel had het toen net begeven, dus kon ik jammer genoeg geen foto's maken. Ik heb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl