Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -1 Fazant ca. 1000 g. -250 g Muskaat druiven -200 g bardeer spek -1 tl. nootmuskaat -2 tl. tijm -zout en peper -1 glas witte port -1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenbouten 1 pakje gerookte spekblokjes 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 teen knoflook 2 eetlepels olijfolie peper/zout 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlToen ik laatst door één van mijn oude kookboeken bladerde (bijna mijn aller-eerste kookboek dat ik ooit kocht!), kwam ik dit gerecht tegen; eendenborst met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 4 hertenbiefstukken 380 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 150 ml tawny port 250 g kersen (diepvries, doosje 250 g) 3 takjes tijm 25 g boter zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Vulling: 6 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 2 braadworsten 1 kleine ui (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij (in kleine blokjes) 1 friszure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 2 personen 2 kipfiletjes 1 borrelglaasje rode port 1 el aardbeienjam ½ el bouillonpoeder Bereidingswijze De kip bestrooien met zout en peper en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 3 dikke plakjes bakbacon (in kleine blokjes) 4 cm verse gemberwortel (fijngesneden) 3 appels (in kleine blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 Eendenborstfilet van circa 200-250 gram pers tuk 2 eetlepels boter 75 gram sjalotjes, fijngehakt 120 ml kippenbouillon 8 Kersen (mag[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com1 Fazant ca. 1000 gr -250 gr Muskaat druiven -200 gr bardeer spek -1 tl nootmuskaat -2 tl tijm - zout en peper -1 glas witte port -1 glas witte druivensap -1[...]
Bron: smulweb.nl