Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bolletje knoflook 50 g zachte boter 25 g basilicumblaadjes, gescheurd 1 kip 1 wortel, gesneden 1 ui, in parten 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNet zolang gewacht tot ik weer een slow cooker had. Dit Mexicaanse streetfood stond al lang op mijn tot do lijstje. In Mexico zie je de stalletjes op de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijk recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort food, voor een blue monday of een andere blue day. Een giga kipnugget, maar dan anders. Ingrediënten: 4 kipfilets 40g gepelde hazelnoten 25g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 4 ansjovisjes uit blik 1 teen knoflook 100 gram kippenlevers 1el kappers 75 gram prosciutto De schil van 1 citroen 6 blaadjes salie 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKnijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScaloppine di maiale all'arancia Dit is weer zo'n simpel Italiaans gerecht, gemakkelijk en snel te maken en heel apart en lekker door de sinaasappel.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScottadito alla salvia e limone Ingrediënten voor 4 personen: 16 lamskoteletjes 1 grote citroen (biologisch) extravergine olijfolie salie zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl