Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 60 g amandelsnippers of pijnboompitten 2½ dl kippenbouillon 1¼ dl sinaasappelsap 3 eetl. + 2 theel. olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1kilo rundvlees 1,5 fijngehakte uien 2 teentjes knoflook 2 theelepels djinten (komijnzaad) 2 theelepels ketoembar (koriander zaad) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. serranoham, dun gesneden 100 gr. pistachenoten, grofgehakt en geroosterd in een droge koekepan sap van 1 citroen 1 theel. geraspte[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 rib- of haaskarbonades 25 g boter 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 g) 1 gele paprika (in stukjes) ½ eetlepel milde kerriepoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 sneetjes suikerbrood (van 1 cm dik) 100 ml volle melk 2 eieren (losgeklopt) 500 g rundergehakt 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 400 g rundergehakt 1 pak mix voor Zuidafrikaanse bobotie (2 zakjes) 250 ml kraanwater 125 ml sour cream 75 g ongezouten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g walnoten 1 teentje knoflook (gepeld) 1 eetlepel grove mosterd 4 eetlepels sinaasappelsap 8 eetlepels olijfolie extra vierge 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIk maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag een hoofdgerecht in de serie #kerst15... een klassieker die ik van thuis uit mee kreeg en zelf verder uitbouwde... maar de basis... varkensvlees,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl