Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
voor 4 personen 100 gram kappertjes, citroenschil, 2 tenen knoflook, verse munt blaadjes, geschaafde amandelen, olijfolie, 4 lamskoteletjes, voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Eendenborstfilet van circa 200-250 gram pers tuk 2 eetlepels boter 75 gram sjalotjes, fijngehakt 120 ml kippenbouillon 8 Kersen (mag[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g shoarmavlees 3 el zonnebloemolie ½ rode peper, zonder zaadjes fijngehakt 1 grote winterwortel, geschild en in dunne plakjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken 4 kipfilets 100 g kruidenroomkaas 2 eetl. rode pesto of tapenade 8 plakken rauwe ham 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken, 4 kipfilets, 100 Gr. Kruidenroomkaas, 2 eetlepel. Rode pesto of tapenade, 8 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 kipkarbonades 4 kopjes (400 gr. witte rijst) 1 klein blikje ananasblokjes Sesamzaadjes (geroosterd) Kopje ananasvocht 1 el sesamolie of[...]
Bron: smulweb.nl1 stukje van 2 cm gember wortel, geschild en gesnipperd 1 teen knoflook 1 theelepel sambal oelek 2 eetl honing 2 eetl sojasaus 3 eetl sherry 1 eetl citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets, 2 el honing, 2 el mosterd, 1/2 citroen (sap en schil), 1 el ketjap manis Hulpmiddelen Kleine (2 pers.) ovenschaal Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo spareribs van goede kwaliteit of ribbetjes kan ook. Marinade: schaal met 250/300 ml olie flinke scheut ketjap flinke scheut mosterd[...]
Bron: smulweb.nl