Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Ingrediënten Porties : 6 110 ml sinaasappelsap 2 eetlepels ketjap 2 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sinaasappelschil, geraspt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 ml ketjap 1 eetlepel worcestersaus 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepel citroensap 1/2 theelepel gemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 karbonades 1 limoen, geperst 4 tenen knoflook, fijngehakt 6 gram gehakte verse basilicum snufje zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 eetlepels plantaardige olie 2 karbonades 1/2 grote krop kool, in vieren 2 uien, snijd ze in 8 partjes 2 zure appels, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkenskarbonades of - filetlapjes 120 ml citroensap 120 ml worcestersaus (of ketjap) 120 ml plantaardige olie 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkenskarbonades of -filetlapjes 60 ml citroensap 60 ml honing 2 eetlepels sojasaus met minder zout 1 eetlepel sherry 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 snufje rundvlees vleeskruiden, of naar smaak 1 snufje knoflookzout, of naar smaak 1 snufje gemalen zwarte peper, of naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel komijnpoeder 1 theelepel fijngesneden verse gemberwortel 5 kardemompeulen, zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 ml citroensap 350 ml honing 2 eetlepels worcestersaus 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theelepel gedroogde basilicum 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com