Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine fijngeraspte schil en sap van ½ citroen 1 flinke teen knoflook, geperst 1 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 8 kipfilets, in stukjes van 2,5 cm 1 aubergine, in stukjes van 2,5 cm 2 grote uien, dun gesneden 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kleine kipfilets 2 volle theelepels pesto 2 handenvol rucola 1/2 rode ui, gesneden peper en zout Parmezaanse kaas schaafsel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 5 el olijfolie; 0,5 aubergine in blokjes; 500 g kippengehakt; 1 tl geraspte citroenschil; 1 el verse munt, fijngesneden; 1 el verse bieslook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 el olijfolie; 0,5 aubergine in blokjes; 500 g kippengehakt; 1 tl geraspte citroenschil; 1 el verse munt, fijngesneden; 1 el verse bieslook,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 1 eetlepel gyroskruiden 1 theelepel biefstuk kruiden (steak kruiden) 1 eetlepel olijfolie 115 gr baba ganoush[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb een nieuw kookboek, en ik ben er zéér blij mee :-) ! "Puur eten" van Pascale Naessens, alweer een schitterend kookboek met subliem mooie foto's. Ik ga[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteren zijn we gaan eten bij Nuance in Duffel. Zeggen dat het top was, is eigenlijk nog het "understatement of the year". Ik heb genoten van de eerste tot de[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit recept ben ik al een aantal keer tegen gekomen en iedere keer denk ik "dat moet ik binnenkort eens maken". Tot vandaag kwam het er nooit zo van... Tijdens[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDit recept ben ik al een aantal keer tegen gekomen en iedere keer denk ik "dat moet ik binnenkort eens maken". Tot vandaag kwam het er nooit zo van... Tijdens[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl