Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 schouderkarbonades 6 kruidnagels 3 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 150 ml vleesbouillon 1 kg aardappels (iets kruimig) 1 pot rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g boter 2 grote uien (fijngesneden) 750 g sucadelappen (in stukken) 100 ml vleesbouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels[...]
Bron: ah.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nl