Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 500 g sperziebonen 70 g boter 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1 ei 1 zakje krispi (citroen & dille[...]
Bron: ah.nlOp een koude of regenachtige zomerse dag hebben we weer zin in warm eten i.p.v. een salade. Dit keer een recept uit het boek Jamie in 15 minuten van Jamie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 800 g kipspareribs (ketjap) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 citroen 1 blik reuzenbonen (425 g) 1 potje Amsterdamse uien (370 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 175 g boter (op kamertemperatuur) 1 bakje dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g Griekse yoghurt (bak 500 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper (fijngesneden) 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g zachte boter ½ citroen zout 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 100 g doperwten (diepvries) (pak à 350 g) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nlDit gerecht werd vroeger bij mij thuis met enige regelmaat gegeten en ik ben er altijd dol op geweest. Er was niet echt een vast recept, dus ik ben zelf wat[...]
Bron: puurjulia.blogspot.comIngrediënten 1 teen knoflook 1 tl zeezout (grof) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje dille (15 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 5[...]
Bron: ah.nlNa de kaasfondue van gister heb ik vandaag zó trek in een sappige steak! 'Helaas' eten wij vandaag patat omdat de zwemles van zoonlief eet- en kooktechnisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlNa de kaasfondue van gister heb ik vandaag zó trek in een sappige steak! 'Helaas' eten wij vandaag patat omdat de zwemles van zoonlief eet- en kooktechnisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl