chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cantharel lamsrack peterselie

Gevonden 83 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Roergebakken kip met hoisinsaus

Snel klaar, makkelijk te maken, kan niet mislukken en ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer....... Weg met al die kant-en-klare woksausjes, dit is veel[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Roergebakken kip met hoisinsaus en pinda's

Roergebakken kip met hoisinsaus en pinda’s Recept printen 500 gram kipfilet, in blokjes 1 eetlepel suiker 2 eetlepels hoisinsaus 2 eetlepels donkere[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Kip in de romertopf

Nodig: * Kip, in stukken * Boeren soepgroenten (diepvries) * Sperciebonen of erwten, een handje * Zout en kerrie * Kerriesaus, een zakje * Creme fraiche, klein[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kip ketjap

voor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 3 el zonnebloemolie 300 g kipfilet, in reepjes 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Filippijnse biefstuk

voor 4 personen 4 biefstukken van 150 gr. 2 el. citroensap zout, peper 4 el. ketjap manis 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dl. vlees of runderbouillon olie om in[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde speklappen

voor 4 personen Gemarineerde speklappen 2 eetl ketjap manis 1 eetl gembersiroop 1 eetl honing 4 speklappen Olijfolie voor de speklappen 2 eetl meel Rijst en[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde kalfsentrecote op saffraanrisotto met[...]

voor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Tigadeguena (kip-pindacurry uit Mali)

600 GRAM KIPFILET, in blokjes 1 UI, gesnipperd STUKJE GEMBERWORTEL, geraspt 2 TOMATEN, in blokjes 1 TEENTJE KNOFLOOK, gesnipperd 1 ROOD PEPERTJE, gesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Beef met peultjes

Ingrediënten Porties : 4 1 pond Biefstuk 125 gram peulen 1 eetlepel maizena 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels droge sherry halve[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese 5 kruiden speklappen

voor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]

Bron: smulweb.nl
Wokschotel met shoarma, ananas, peulen en ketjap

voor 4 personen 500 g shoarmavlees 3 el zonnebloemolie ½ rode peper, zonder zaadjes fijngehakt 1 grote winterwortel, geschild en in dunne plakjes 100 g[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvleesreepjes met zwarte-bonensaus

Ingrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 theel. fijngesneden verse gemberwortel 1 rode paprika, in reepjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfilet met ananas

Ingrediënten 300 g basmatirijst (zak a 1 kg) 1 schaaltje peultjes (200 g) 1/2 ananas 3 el zonnebloemolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl sambal oelek[...]

Bron: ah.nl
Eendenborst met groene groenten en cashewnoten

Ingrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]

Bron: ah.nl
Rundvlees gestoofd in kokosmelk - slowcooker

Soms pakt een experimentje zomaar heel goed uit. Met dit recept was dat ook het geval. Alle ingrediënten gaan tegelijk in de slowcooker, echt heel makkelijk en[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Kip-rijstsalade met aardbeien en nectarines

Er is weer heerlijk zacht fruit, bovendien was het lekker weer, dus tijd voor een zomerse salade. 1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gram. pandan- rijst, 3 tl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy