Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen voor basis tomatensaus 3 e olijfolie 1 grote ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn 2 rode pepers, zonder zaden, fijn3 bosuitjes, fijn blokjes[...]
Bron: smulweb.nlTikka masala is een westerse versie van een oorspronkelijk pittig Indiaas gerecht dat bestaat uit gemarineerd vlees, vis of groente dat vervolgens gebakken of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 75 g tagliatelle (met ei (pasta, zak 500 g)) 150 g broccoliroosjes (zak 1 kg, diepvries) 1 kipfilet (in dikke plakken) 2 el olijfolie 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribkarbonades 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 el olijfolie 2 el paneermeel 80 g Parmezaanse kaas (geraspt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle 1 citroen 2 kipfilets 80 ml extra vierge olijfolie 40 g walnoten 40 g Pecorino Romano 20 g platte peterselie (bakje à 20 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 3 el olijfolie 700 g ribrunderlappen (in 4 stukken) 1 ui (in grove stukken) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 900 g riblappen 2 el bloem 20 g Italiaanse kruidenmix 8 el olijfolie 70 g tomatenpuree 500 g trostomaten 300 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 20 g peterselie 500 g rundergehakt 4 el paneermeel 1 ei 1 el gedroogde oregano 2 tl kaneel 1 tl zout 2 druppels rode peper pasta (tube)[...]
Bron: ah.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel olie 1 grote teen knoflook, fijngehakt 1 kleine ui, zeer fijngesneden 370 gr ongekookte risottorijst 1,5 l[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 aubergine 4 zoete aardappelen 2 el olijfolie 90 g amandelen 50 g panko breadcrumbs (paneermeel, zakje 200 g) 20 g platte peterselie 1 el[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen Benodigdheden:Voor 6 personen Twee rollen Vers Bladerdeeg 270 g 800g varkenshaas, incl. het vocht 2 x 400g 2 eetlepels olijfolie ongeveer 16[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 teen knoflook 1 tl zeezout (grof) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje dille (15 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 5[...]
Bron: ah.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl