Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSinds een jaar probeer ik in ieder geval één keer per week vegetarisch te koken. Nou is het natuurlijk makkelijk om recepten te maken zonder vlees of vis, maar[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl