Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of anders stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of ander stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl