Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 480 ml spaghettisaus 1 eiwit 1 eetlepel water 50 gram bloem 120 gram paneermeel 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 gr pitloze witte druiven 50 gr verse spinazie 2 maiskipfilets à 125 gr 2 dl droge witte wijn 1/2 kippenbouillontablet 1 el boter 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 1 Kipfilet - half klein zakje Sla van AH bv rucolamelange - 3 cm Rettich (of een paar radijsjes) - 3 stengels Paksoi of een stuk chinese[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 1 Kipfilet - half klein zakje Sla van AH bv rucolamelange - 3 cm Rettich (of een paar radijsjes) - 3 stengels Paksoi of een stuk chinese[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kalfsgehakt 1 ei zout versgemalen witte peper 4 eetlepels paneermeel 1 liter rundvleesbouillon 50 gr ongezouten boter 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr rundvlees 1 teentje knoflook 2 uien - 2 wortelen 100 gr champignons eventueel olijven 2 eetlepels tomatenpuree 50 gr margarine (40%[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels boter 1 fijngehakte ui 8 verse champignons, in dunne plakjes gesneden 1 teentje knoflook, fijn gesneden 110 gr dun[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in blokjes van 2,5 cm gesneden) 2 teentjes knoflook, grof gehakt 2,5 cm gember, grof gehakt 400 gr blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pak ongekookte spaghetti 100g boter 60g bloem 700ml kalkoen- of kippenbouillon 475ml melk 175g geraspte Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 g kalfslever, in plakjes gesneden 2 el bloem peper en zout 400 g pappardelle of andere brede pasta 1 el zonnebloemolie 15 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 75 gr rauwe en 75 gr gerookte zalm in zeer dunne reepjes (julienne) gesneden. 1 bosje verse bieslook, zeer fijn gehakt 4 filets van maiskip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 650gr. rundergehakt, 350gr. varkensgehakt, 1 grote ui, 100gr. geraspte parmezaanse kaas, zout, peper, mespunt gemalen kaneel, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl