Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 235 recepten
voor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 middelgrote uien 1 teentje knoflook olijfolie 2 tl chilipoeder 1 vers rode peper, van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 fijngesneden ui; 2 in plakjes gesneden wortels; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr. runderstoofvlees in blokjes; 5 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Benodigdheden:Voor 6 personen Twee rollen Vers Bladerdeeg 270 g 800g varkenshaas, incl. het vocht 2 x 400g 2 eetlepels olijfolie ongeveer 16[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr rauwe en 75 gr gerookte zalm in zeer dunne reepjes (julienne) gesneden. 1 bosje verse bieslook, zeer fijn gehakt 4 filets van maiskip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nl