Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 451 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 450 gr lamsgehakt 2 middelgrote uien, grof gesneden 2 teentjes knoflook 2 volle eetlepels kikkererwten uit blik 1 eetlepel garam[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 eendenborsten 4 eetlepels sinaasappelmarmelade 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 theelepels Chinese (vijfkruidenpoeder) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teen knoflook 1 tl zeezout (grof) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje dille (15 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 5[...]
Bron: ah.nlIk ben echt een zomermens, ik ga echt voor zon en warmte. Toch heeft de herfst ook zijn mooie kanten, zoals al het fruit dat rijp is, de prachtige kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRollade is niet iets wat ik wekelijks op tafel zet omdat het vaak toch wat meer tijd kost om het te bereiden. Daar staat dan wel tegenover dat je haar helemaal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nl