Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Spaghetti voor twee personen 1 kleine rode ui, in dunne ringen 1 teen knoflook, geperst 1/2 theelepel gedroogde salie 50 ml sojaroom 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 dunne kalfslapjes (350gr) 4 lapjes rauwe ham 1 bol mozzarella 4 blaadjes salie 190 ml kalfsfond 100 ml witte wijn enkele klontjes boter Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 dunne kalfslapjes (350gr) 4 lapjes rauwe ham 1 bol mozzarella 4 blaadjes salie 190 ml kalfsfond 100 ml witte wijn enkele klontjes boter Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlDeze lekkere Italiaanse kip hebben we al eens eerder gegeten, maar destijds vergeten een foto te maken. Dus we moesten het nog wel een keer eten. Gelukkig is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 4 kipfilets zout en versgemalen peper 60 g Parmezaanse kaas (stukje) 8 blaadjes salie 1 ei (L) 4 el bloem 100 g paneermeel 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pipe rigate (pasta, zak 500 g) 1 schaal filetlapjes (a la minute (varkensvlees, 5 stuks)) 2 tl gedroogde salie 100 g rauwe ham (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kalfsschnitzels (a 75 g) zout peper 2 eetlepels bloem 1 sjalot 60 g koude boter of margarine 1 dl droge witte wijn 2 dl Marsala 1 pot[...]
Bron: ah.nlSaltimbocca Of te wel kalfsschnitzel met parmaham en salie ingerold tot een rollade en een witte wijnsaus. 4 kalfsschnitzels of dunne kalfslapjes enkele[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl