Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Een simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 450 g mager rundergehakt 1 el Italiaanse kruiden 400 g Italiaanse roerbakgroentemix 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 ml melk 50 g griesmeel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlHoi allemaal! Het is bijna Kerst! Wiehoe! De beste tijd van het jaar want je mag de hele dag bezig zijn met eten, eten en nog eens eten. En daar hou ik van. En[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSaltimbocca Of te wel kalfsschnitzel met parmaham en salie ingerold tot een rollade en een witte wijnsaus. 4 kalfsschnitzels of dunne kalfslapjes enkele[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGoedenavond lieve lezers! Vanavond heb ik iets gekookt wat er werkelijk VERRUKKELIJK uit zag, voordat het de oven in ging.. Haha! Ik at kip met roomkaas in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen - 500g kipfilet - 300g pasta naar keuze (bijv. fusili tricolore voor een fleurig effect) - ca. 150g parmaham - ca. 12 zongedroogde tomaatjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr zeewolf 6 plakjes parmaham 12 blaadjes salie versgemalen witte peper 3 eetlepels zachte boter of margarine 1 eetlepel olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nl