Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Heerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBlije beesten en betaalbaar vlees Het kon na het succes van koopeenkoe.nl niet uitblijven: koopeenvarken.nl. Door middel van online crowdbutching koop je een[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus is een van mijn persoonlijke toppertjes! Heerlijk van smaak en lekker pittig, Lekker bij speklapjes, maar ook bij een gehaktbal of schnitzel.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 speklapjes (echte vleeseters nemen er meer:). * marinade van: - 4 eetl ketjap manis, 1 eetl honing, 2 eetl olie, 1 gesnipperd rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklapjes 4 eetl. ketjap manis 1 eetl. honing 2 eetl. olie 1 gesnipperd rood pepertje 1 prei in ringen. Hulpmiddelen Koekenpan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 speklapjes (echte vleeseters nemen er meer:). * marinade van: - 4 eetl ketjap manis, 1 eetl honing, 2 eetl olie, 1 gesnipperd rood[...]
Bron: smulweb.nl