Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr runderstoofvlees, in blokjes 1 ui, in stukjes gesneden 1 blikje (donker) bier 2 fijngesneden teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg. runderstoofvlees, 100 g. boter, 1 l. bruin bier, bv. Grimbergen of Leffe. (zelf gebruik ik meestal 1 of 2 flesjes) 100 g. bruine suiker,[...]
Bron: smulweb.nlBij de meeste huishoudens is het woensdag gehaktdag. Bij mij in de keuken niet, want op woensdag heb ik wat minder tijd om het avondmaal te bereiden. Dan zoek[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 800 g rib-runderlappen (in grote stukken) 4 stengels dunne prei 25 g boter 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 300 g winterwortel (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g hamlappen (in grove stukken) 50 g boter 500 g aardappels (geschild) 1 kilo panklare hutspotgroente (schaal) 1 eetlepel verse[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLekkere Belgische gehaktballen uit het weekmenu van de het magazine Vrouw (dagblad de Telegraaf) van week 9, 2015. Oorspronkelijk is dit recept afkomstig uit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet Belgische "hoevekip" klinkt toch veel lekkerder dan het Hollandse "braadkip". Wij lopen dan ook regelmatig de Belgische super uit met een hele kip.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNovember is ingezet met het typische "Allerheiligen" weer: koud en regen. Al schijnt de zon toch ook af en toe. Weer tijd dus om de stoofpotjes boven[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com